Doelbedrag

Ontvangen

Resterend

Investeer in Olivious

Obligaties met een rente van 7% per jaar

  • Een gezonder leven door de kracht van olijfolie
  • Verlaagt cholesterol – Bevordert vetverlies – Staat bol van antioxidanten – Verkleint de kans op hart- en vaatziekten
Direct investeren

EEN OBLIGATIE OP BASIS VAN ANNUÏTEITEN

Een alternatief voor meer rente op uw vermogen.

  • 7% rente op jaarbasis over uw belegging
  • Uitbetaling per kwartaal van rente en aflossing
  • Na 5 jaar 100% teruggestort

De looptijd van deze obligatie is 5 jaar. Direct na de start wordt begonnen met de betaling van aflossing en rente. Bij deze vorm heeft u de zekerheid dat er elk kwartaal een overschrijving plaatsvindt en uw investering zo weer bij u terug komt met een aantrekkelijke rente.

JE DAGELIJKSE SHOT GEZONDHEID

Wetenschappelijk aangetoond: Olijfolie bestaat uit enkelvoudige onverzadigde vetten die als onderdeel van een gezonde voeding cholesterolverlagend werken, vetverlies bevorderen en de kans op hart- en vaatziekten verkleinen.

De polyfenolen in olijfolie staan bol van de antioxidanten die cellen kunnen beschermen tegen kanker en de hersenen tegen achteruitgang. En olijfolie draagt bij aan een evenwichtige spijsvertering.

OLIVIOUS® heeft een romige textuur en met behulp van natuurlijke andere ingrediënten, ontstaat een heerlijke zachte smaak. Aanbevolen wordt om elke dag 20 gram extra vergine olijfolie binnen te krijgen. De hoeveelheid OLIVIOUS® per shot bedraagt 40 ml waarvan dus 20 gram extra vergine olijfolie.

Waarom een investeringscampagne?

Waarom een investeringscampagne?

1

Opschalen

Onze missie is om iedereen op de wereld te laten profiteren van de gezondheidsvoordelen van Olivious zonder dat ze hun leefstijl hoeven aan te passen. Er zijn investeringen nodig om de productie op te schalen.

2

Marketing

Om consumenten (te beginnen in Nederland) via een gerichte marketingcampagne kennis te laten maken met OLIVIOUS zijn tevens investeringen nodig.

OLIVIOUS wil samen met uw hulp als investeerder doorgroeien. We hebben daarom verschillende incentives bedacht:

Elke deelnemer die € 1.000,- investeert, ontvangt 3 maanden Olivious + een pakket typische Sardijnse wijnen

Elke deelnemer die € 2.500,- investeert, ontvangt 3 maanden Olivious + een pakket met typische producten uit Sardinië inclusief Sardijnse wijnen

ELKE DAG EEN SHOT GEZONDHEID, ELKE DAG OLIVIOUS®

OLIVIOUS® bouwt voort op een lange en rijke historie met een speciaal ontwikkeld en supergezond drankje op basis van extra vergine olijfolie uit Sardinë: één van de zeven mondiale blue zones waar de inwoners door hun levensstijl en voeding ouder worden dan waar ook ter wereld.

OLIVIOUS® is een Nederlands product met Sardijnse roots dat oude tradities verbindt met nieuwe gebruiken. Oerkennis met feitelijke onderbouwing.

OLIVIOUS® is afgestemd op onze tijd: éénshotsflacons in zeven verschillende smaken die in elk leven passen.

OLIVIOUS® heeft de kracht van toen en het gemak van nu. Eenvoudig besteld, eenvoudig bezorgd.

OLIVIOUS® is al het goede van traditionele Sardijnse extra vergine olijfolie in één drankje: lekker, gemakkelijk en gezond.

Een wereldprimeur!

Start nu met investeren!

Begin direct met investeren.

Voordat u investeert

Voordat u investeert

Investeer met vertrouwen

Het is verstandig om u eerst goed te verdiepen in ons bedrijf. Hoewel beleggen niet risicoloos is, levert het meestal méér financieel voordeel op dan sparen. Wel is het heel belangrijk dat u beschikt over de juiste kennis. Het feit dat u informatie zoekt op deze website, is dus een goed teken.

Beperk uw risico

Betekent een hoge rente altijd meer risico? Ja, maar u kunt zelf risico beperken door uw geld te spreiden. Beleg nooit met geld dat u niet kunt missen. Het is niet verstandig om uw complete spaarrekening te gebruiken, omdat beleggen altijd risico’s met zich mee brengt.

Direct starten met investeren

Dat kan. Uit ervaring weet u wellicht al wat de risico’s kunnen zijn. Bedrijfsobligaties zijn een aparte assetklasse. Het risico, oftewel de rendementsverhouding, is niet vergelijkbaar met andere beleggingsproducten zoals staatsobligaties of vastgoed- en beleggingsfondsen.

Hoe kan ik obligaties kopen?

Hoe kan ik obligaties kopen?

Veilig via uw bank

De bedrijfsobligaties kunt u betalen middels iDEAL of bankoverschrijving.
Uw betalingsbevestiging ontvangt u direct per e-mail.

U ontvangt tevens de inloggegevens met toegang tot uw eigen persoonlijke investeringsdashboard.

Geen kosten

U betaalt geen beheers- of afsluitkosten. Er zijn geen verborgen kosten.

14 dagen bedenktijd

Na betaling heeft u 14 dagen bedenktijd om kosteloos te annuleren.

Veelgestelde vragen