Doelbedrag

Ontvangen

Resterend

INVESTEER IN COFFEEBUNDLES

KOOP EEN OBLIGATIE EN DEEL MEE IN HET RENDEMENT VAN EEN KOFFIEABONNEMENT (6,5%, 6 JAAR)

 • Sinds 3 jaar CoffeeBundles abonnementen
 • Kwaliteitsapparaten van Siemens (BSH)
 • FairChain koffie van Moyee
 • Service op de Bundles manier
 • Bouwend aan een duurzame oplossing
 • Bouwens aan welvaart in koffielanden
Direct investeren

Obligaties op basis van annuiteiten

Een alternatief voor meer rente op uw vermogen.

 • 3 jaar track-record, 410 beleggers gingen u al voor.
 • Inleg minimaal € 250. Looptijd 6 jaar. Rente 6,5%.
 • Rente en aflossing gebaseerd op een annuïteit van 6 jaar.
 • Obligatie met pandrecht 
 • Uitbetaling per kwartaal van rente en aflossing.

BSH (Siemens), Moyee en CoffeeBundles zorgen samen voor de exploitatie en het rendement en zo kunnen we de impact van CoffeeBundles mooi laten groeien!

Waarom een investeringscampagne?

Waarom een investeringscampagne?

1

Sparen levert weinig meer op. Je geld beleggen in spullen/materialen die op een duurzame manier geëxploiteerd worden is ook daarom een goed idee.
CoffeeBundles verwacht in de komende jaren steeds meer volautomaten te kunnen gaan exploiteren. In 2025 moet het aantal actieve abonnementen naar meer dan 26.000 zijn gegroeid. Banken staan op het punt om mee te investeren in de duurzaam geëxploiteerde materialen/apparaten van Bundles (WasBundles en nu ook CoffeeBundles), maar zijn verplicht om zekerheden te vragen die CoffeeBundles in deze fase nog niet kan leveren.

2

Daarom vragen we aan particuliere beleggers om tegen een hoger rendement de groei van CoffeeBundles mogelijk te maken. Bij de volgende emissies worden de risico’s steeds lager. Nu instappen wordt dus extra beloond met 6,5% rente.

3

Doe jij net als de eerste 357 beleggers in CoffeeBundles ook mee aan het versnellen van de transitie van vervuilende single serve koffieverpakkingen naar het veel duurzamere Coffee-as-a-Service?

HET SNELST GROEIENDE EN MEEST DUURZAME KOFFIEABONNEMENT VAN NEDERLAND: GENOT, GEMAK, IMPACT!

CoffeeBundles is de eerste “niet-witgoed” loot aan de stam van circulaire economie-voorloper Bundles en levert all-in-one koffieabonnementen aan huishoudens en kleine bedrijven: een topkwaliteit volautomaat (de Siemens EQ6), het volledige onderhoud hiervan en altijd op tijd geleverde premium FairChain koffiebonen van Moyee, op basis van een only-pay-per-cup-prijsmodel.

De markt van single serve koffieverpakkingen groeit. Steeds meer gebruikers willen echter meer duurzaamheid en kwaliteit dan Senseo en Nespresso, maar worden afgeschrikt door de investering in een volautomaat. CoffeeBundles is hét Product-als-een-Service alternatief voor deze afvalberg-oplossingen en hét FairChain alternatief voor “Big Coffee” in huishoudens en klein MKB. Het abonnementsgeld wordt gebruikt voor de aflossing van jouw obligatielening. Het afgelopen jaar hebben we gebruikt om CoffeeBundles klaar te maken voor verdere groei. Dat moment is nu daar!

SAMENWERKING BSH, MOYEE EN COFFEEBUNDLES

MOOI TRACK RECORD

BUSINESS MODEL VAN TOEKOMST

Start nu met investeren!

Begin direct met investeren.

ONZE PASSIE

Het mooie van CoffeeBundles is dat er in dit bedrijf meerdere passies samenkomen: die voor het herstellen van de koffie-waardeketen via het achterlaten van een groter deel hiervan in de landen van oorsprong (Oost-Afrika, Midden- en Zuid-Amerika) én voor het circulaire economie-gedachtegoed van Walter Stahel (Performance Economy), Ellen MacArthur (Circular Economy) en Kevin Ashton (the Internet of Things). Komen Wouter Kreuwel en Guido van Staveren (Moyee) uit de eerste hoek, Marcel Peters heeft in 2014 Essent verlaten om het circulaire gedachtegoed toe te passen op onze dagelijkse behoefte. In eerste instantie op de behoefte aan schone was, maar nu dus ook aan koffie.

Bundles werd snel het eerste bewijs dat betalen voor gebruik van spullen in plaats van deze te kopen, gebruiken en weer weg te gooien wel eens het duurzame bedrijfsmodel van de toekomst kon worden. De nieuwe generaties zijn er in ieder geval klaar voor. Na wassen (2014), startte CoffeeBundles eind 2017 en recentelijk is ook SlaapBundles gestart in 2019.

De droom van Marcel is dat ondernemers en fabrikanten met de hulp van Bundles in 2030 meer spullen als een Service aanbieden dan dat er spullen worden verkocht. Het spaargeld van consumenten moet geïnvesteerd worden in materialen die niet op de afvalberg belanden. Bedrijven moeten verdienen aan Service en niet aan de productie van afval. De droom van Guido en Wouter is dat de FairChain-beweging een niet te stuiten herverdeling teweegbrengt van de waardeketen van commodities als koffie en chocola.

Voordat u investeert

voordat

Voordat u investeert

Investeer met vertrouwen

Het is verstandig om u eerst goed te verdiepen in ons bedrijf. Hoewel beleggen niet risicoloos is, levert het meestal méér financieel voordeel op dan sparen. Wel is het heel belangrijk dat u beschikt over de juiste kennis. Het feit dat u informatie zoekt op deze website, is dus een goed teken.

Beperk uw risico

Betekent een hoge rente altijd meer risico? Ja, maar u kunt zelf risico beperken door uw geld te spreiden. Beleg nooit met geld dat u niet kunt missen. Het is niet verstandig om uw complete spaarrekening te gebruiken, omdat beleggen altijd risico’s met zich mee brengt.

Direct starten met investeren

Dat kan. Uit ervaring weet u wellicht al wat de risico’s kunnen zijn. Bedrijfsobligaties zijn een aparte assetklasse. Het risico, oftewel de rendementsverhouding, is niet vergelijkbaar met andere beleggingsproducten zoals staatsobligaties of vastgoed- en beleggingsfondsen.

Hoe kan ik obligaties kopen

obligaties

Hoe kan ik obligaties kopen

Veilig via uw bank

De bedrijfsobligaties kunt u betalen middels iDEAL of bankoverschrijving.
Uw betalingsbevestiging ontvangt u direct per e-mail.

U ontvangt tevens de inloggegevens met toegang tot uw eigen persoonlijke investeringsdashboard.

Geen kosten

U betaalt geen beheers- of afsluitkosten. Er zijn geen verborgen kosten.

14 dagen bedenktijd

Na betaling heeft u 14 dagen bedenktijd om kosteloos te annuleren.

Veel gestelde vragen

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

We gaan veilig om met je gegevens, en je kan je altijd binnen één klik weer afmelden.

Jens